BEREKEN UW PRIJS EN MAAK EEN AFSPRAAK

  • Uw specialist in Zeewolde e.o.
  • BOVAG en RDW erkend
  • Onderhoud met vaste prijs
  • Betaal achteraf na onderhoud

Waarom een aankoopkeuring?

Wanneer u van plan bent een gebruikte auto te kopen wilt u uiteraard zekerheid over de staat van de auto.

U moet er niet aan denken dat u een auto koopt met verborgen gebreken, een teruggedraaide kilometerstand of onbekende onderhoudshistorie! Laat daarom uw auto keuren door een Vakgarage specialist. Tijdelijk betaalt u € 149,00 voor onze complete aankoopkeuring.

Waarom een aankoopkeuring

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over de aankoopkeuring. Staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op.

1. Waar kan ik de aankoopkeuring laten uitvoeren?

2. Hoe maak ik een afspraak voor de aankoopkeuring?

3. Wat kost de aankoopkeuring?

Veelgestelde vragen

Vakgarage Aankoopkeuring besproken in RTL Autowereld

Laat uw tweedehands auto checken met de aankoopkeuring!

Van plan een 2e hands auto aan te schaffen? Laat uw occasion checken door Vakgarage. Dan weet u altijd zeker dat u een auto koopt die in goede staat verkeert. Wij controleren uw aankoop, zodat u geen tweedehands auto met verborgen gebreken koopt. We bekijken de onderhoudshistorie en doen een kilometerstand check. Laat u niet verrassen, ga voor zekerheid met de aankoopkeuring van Vakgarage.

Occasion check van Vakgarage betekent kwaliteit

Op zoek naar een garage die kwaliteit biedt en autorijden betaalbaar maakt? Vakgarage is de enige écht onafhankelijke garageformule in Nederland. We zijn geheel zelfstandig en zitten niet vast aan een onderdelenmerk, importeur of grossier. Alle auto’s zijn welkom bij Vakgarage. Neem vrijblijvend contact op, of bel ons voor een afspraak.